Szeretnél értékes ajándékot az olcsó kötelező biztosítás mellé?

KGFB | 2021. február 13.
Az Insuránál folyamatosan törekszünk arra, hogy a kötelező biztosítás megkötése gyorsabb, kényelmesebb, gördülékenyebb legyen.

Miért?
Egyszerűen azért, mert tudjuk, hogy nem "akarod" megkötni, hanem muszáj. Te csak azt szeretnéd, ha a lehető leggyorsabban ki lenne pipálva az "olcsó kötelező biztosítás megkötése" feladat a teendőid listáján. Emiatt szeretnénk a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tenni a folyamatot.

Lett egy ötletünk, amivel bízunk benne, hogy még kellemesebbé tehetjük a kötelező biztosítás megkötését: a biztosítás mellé kupont adunk!

Így nem csak letudod a "kötelezőt", hanem egy ajándékban is részesülsz, ráadásul olyanban, aminek jó eséllyel valóban hasznát is veszed.

Folyamatosan keressük az új partnereket, bővítjük a körüket, de van egy alapelvünk: olyan kupont szeretnénk ajánlani, melyet minden autótulajdonos fel tud használni, melyek autó vásárlása után különösen jól jönnek!


Hogyan működik?

Roppant egyszerűen: az Insura oldalán kalkulálsz és kötsz kötelező biztosítást vagy casco biztosítást, a folyamat végén pedig megkapod levélben a kupont, melyet onnantól már fel is tudsz használni az adott partnernél.


Ki dönti el, hogy melyik kupon jár a biztosítás mellé?

Ahogy a biztosítók ajánlatai között is, úgy itt is Te döntesz, Te választod ki, melyik kuponnak örülnél a legjobban.

Csak akkor kapok kupont, ha most lett autóm és most kötök először biztosítást?
Nem, a kupon évforfulós kötésnél is jár, azaz igen, évente kaphatsz egyet ugyanarra a típusú biztosításra!


Milyen jellegű kuponokra kell gondolni?

A kuponajánlataink folyamatosan változnak, bővülnek, ezért leírunk ide néhányat, hogy milyen jellegű kuponokat gondolunk hasznosnak Neked.
Fontos, hogy ez a lista nem garantálja, hogy mindegyik szolgáltatásra lesz is pont akkor kuponunk, amikor Te a kötelező / casco biztosítás kötését intézed.


Példa az ideális kuponokra:

- vezetéstechnikai tréning
- szerviz
- autó szőnyeg
- autókozmetika
- gumis műhely
- autós kiegészítők, ajándékok


Milyen gyakran cseréltek kuponokat?

Nincs meghatározott időtartama az egyes kuponoknak. Van, amely csak rövid, korlátozott ideig található az oldalon, van, amelyet akár hónapokig is választhatsz kötelező biztosítás kötése mellé.


Hogy tudom beváltani, felhasználni a kupont?

A kupont jellemzően közvetlenül a kedvezményt nyújtó szolgáltatónál, partnernél tudod beváltani, felasználni. Erről minden esetben külön tájékoztatást nyújtunk a kupon választásakor, illetve a biztosítás megkötésének folyamata során is.


Van valami feltétele, hogy kupont kapjak?

Nincs. Nem függ a biztosítás díjától, hiszen éppen azért van a kötelező biztosítás és casco kalkulátorunk is, hogy megtaláld a valóban legolcsóbb gépjármű biztosítást. Tehát a néhány ezer forintos kötelező biztosítás mellé ugyanúgy választhatsz kupont mint a százezres nagyságrendű casco biztosítás mellé.

Bízunk benne, hogy egy alapvetően muszájból elvégzett dolgot ezzel a kezdeményezésünkkel egy kicst kívánatosabbá tudtuk tenni számodra!

Ha pedig bele is vágnál a kalkulációba, az alábbi linkeken megteheted:

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kalkulátor

Casco biztosítás kalkulátor

Legújabb cikkek

KGFB | 2021. május 22.
Egy kötelező biztosítás létrejötte
"Kész, megkötöttem a kötelező biztosítást az autómra." Szeretjük, amikor kimondhatjuk ezt a mondatot, viszont nem feltétlenül egyértelmű, mikortól ez a helyes megfogalmazás. A kötelező biztosítás megkötésének több lépése van, nézzük ezeket, valamint a hozzájuk kapcsolódó főbb időpontokat.A legelső l ...
KGFB | 2021. február 28.
Hogyan találd meg a legolcsóbb kötelező biztosítást? - Első rész
A mi küldetésünk, hogy segítsünk Neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb biztosítást, legyen szó akár autód kötelező vagy casco biztosításáról, lakásodról vagy akár az utazásodról.Az, hogy mi a "legmegfelelőbb", számos tényezőtől függ, azonban nézzük a leggyakoribb esetet:- kötelező biztosít ...
KIEGÉSZÍTŐK | 2021. február 27.
A kötelező biztosításon túl #2 - a MiniCasco
Ha van autód, kötelező biztosítás biztosan van kötve (ugye?!?), hiszen ez nem opció. A név kötelez, ugyebár :)Azonban vannak egyéb opcióid, ha szeretnél további védelmet élvezni, hiszen "Akkor tudod gondtalanul élni a hétköznapokat, ha fontos dolgaidat biztonságban tudhatod."Ami elsőre eszünkbe jut ...
KGFB | 2021. február 13.
Szeretnél értékes ajándékot az olcsó kötelező biztosítás mellé?
Az Insuránál folyamatosan törekszünk arra, hogy a kötelező biztosítás megkötése gyorsabb, kényelmesebb, gördülékenyebb legyen.Miért?Egyszerűen azért, mert tudjuk, hogy nem "akarod" megkötni, hanem muszáj. Te csak azt szeretnéd, ha a lehető leggyorsabban ki lenne pipálva az "olcsó kötelező biztosítás ...
CASCO | 2021. február 6.
Mit kell tudnod a casco biztosítás önrészről?
Kötelező biztosítás megkötése nem opció, ha autót használsz, biztosan rendelkezned kell ilyen biztosítással - innen a neve. Ennek a lényege, hogy ha Te másnak kárt okozol, akkor a Te kötelező biztosításod fogja fedezni a másik, vétlen fél kárát, illetve természetesen fordított esetben. Így mindenki ...