Autózz okosabban és spórolj pénzt az INSURA GO-val!
Szeretnénk, ha nem csak biztosításaid megkötését, hanem a mindennapos autózásodat is könnyebbé tehetnénk. Ezért a Cristo csapatával közösen megalkottuk az ingyenes Insura GO alkalmazást: okos kényelmi funkciók, melyekkel még spórolhatsz is.
Mit tud az INSURA GO?
Intelligens parkolás akár kényelmi díj nélkül
Az INSURA GO-ban egy gombnyomással tudsz az aktuális helyzeted szerinti parkolási zónában parkolást indítani kényelmi díj megfizetése nélkül - ennél kényelmesebben és olcsóbban tuti nem tudsz parkolni.
Automatikus KGFB árfigyelő
Soha többé nem fogsz lemaradni a legolcsóbb kötelező biztosítás díjakról.
Használatalapú CASCO
Nem használod folyamatosan az autódat, de szeretnél védelmet nyújtó casco biztosítást? Itt a megoldás!
Autópálya matrica vásárlás
Az Insura Go appban megvásárolhatod az autópálya matricát, legyen szó 10 napos, havi, éves országos vagy megyei matricáról. Sőt, aki Insura Go appot használ előre gondolkodik, így a matrica érvényességének kezdete is beállítható.
PRO mód
Ha ennél is többre vágysz próbáld ki a PRO módot és teljesen felokosítjuk az autód: GPS nyomkövetés, automatikus parkolás befejezés, vezetési statisztikák, hibajelzések és számos egyéb okos funkciók.
Töltsd le most!
Automatikus
KGFB árfigyelő
Fordult már elő Veled, hogy lemaradtál a biztosítási évfordulóról és emiatt lecsúsztál arról, hogy esetleg olcsóbb kötelező biztosítást köthess magadnak?
Add meg a biztosítási évfordulódat és az Insura Go app időben emlékeztet, hogy ki tudd számolni és meg tudd kötni a legjobb kötelezőt.
Töltsd le most!
Okos parkolás

Az applikáció segítségével nem kell többé gondolkoznod, hogy fizetős zónában álltál-e meg, sőt, a parkolásodat fizetheted is közvetlenül az alkalmazásból.
Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg elfelejted leállítani a parkolást, az Insura Go app ebben is a segítségedre van!

PRO módban pedig még le is állítjuk a parkolást helyetted - mondj végleg búcsút a bekapcsolva felejtett mobilparkolásoktól.

Töltsd le most!
Autópálya matrica vásárlás
Az Insura Go appban megvásárolhatod az autópálya matricát, legyen szó 10 napos, havi, éves országos vagy megyei matricáról. Sőt, aki Insura Go appot használ előre gondolkodik, így a matrica érvényességének kezdete is beállítható.
Töltsd le most!
Szintet lépnél?
PRO tipp!

Akkor válts Pro előfizetésre, és tapasztald meg az igazán okos autózást! Pro felhasználóként további funkciókat érhetsz el, az autód felokosítása mellett megkötheted az applikációban elérhető különleges, használatalapú casco biztosítást is!

Pro felhasználóként kapsz tőlünk egy kis eszközt, a Beatet, amit egy mozdulattal csatlakoztathatsz autódhoz. A Beat onnantól pedig teszi a dolgát, és önállóan továbbítja a Pro szolgáltatásokhoz szükséges adatokat.

De mi az a BEAT?
A BEAT egy gyufásdoboz méretű telemetriai eszköz, beépített GPS-szel. A BEAT-et autód OBD-II-es portjába kell egy mozdulattal bedugni, semmiféle szakértelmet vagy szerelést nem igényel.
Töltsd le most!
Mi mindent tud az Insura Go app Pro módban?
Folyamatos GPS nyomkövetés - mindig tudni fogod, hogy hol az autód.
Figyelmeztetés ha fizetős zónában állsz meg GPS pozíció alapján és automatikus parkolás leállítás - nem felejted bekapcsolva többé a parkolásodat.
Használatalapú CASCO lehetőség - spórolj a CASCO díjadon.
Autó állapot a telefonodon: üzemanyagszint, akkumulátor töltöttség, hibakódok.*
*típustól függően elérhető funkciók
Védelem: Automatikus értesítés, ha elmozdul az autód vagy eltávolításra kerül a BEAT eszköz.
Figyelmeztet, ha jégeső tart parkoló autód felé.
Statisztikákat, elemzéseket készít a vezetésedről.
Töltsd le most!
PRO mód funkciók
Még okosabb parkolás
Pro módban az Insura Go app nem csak figyelmeztet, hogy fizetős zónában álltál meg, hanem indulás után automatikusan le is állítja a fizetős parkolást. Nem fogsz többé feleslegesen fizetni a parkolásért, miután már rég elindultál.
Töltsd le most!
Használatalapú CASCO

Pro módban elérhető a használatalapú casco biztosítás. Így nem csak a köteleződ díját figyeljük, hanem a casco díjadat is optimalizáljuk.

Fizesd az alapján casco biztosításod díját, hogy mennyit vagy úton, ráadásul automatikusan! Keveset használod az autód? Alkalmazkodjon casco biztosításod díja autóhasználati szokásaidhoz az Insura GO-ban is elérhető használatalapú cascoval!

A használatalapú casco díját autód használata alapján fizeted, ami egy úgynevezett álló- és egy mozgódíjból tevődik össze.

Töltsd le most!
Kinek ajánljuk a használatalapú cascot?
  • Aki kevesebbet vezet évente, mint 15-20.000 km
  • Aki a hagyományos szerződéskötési folyamatok helyett egy autós applikációt választana
Statisztikák,
elemzések
Az Insura Go app Pro módban statisztikákat készít a vezetésedről. Pontozza, hogyan vezetsz, megjeleníti a megtett utak főbb paramétereit és az útvonalakat is. Sőt, ha szeretnéd, havi útnyilvántartást is készít, melyet minden hónapban kiküldünk számodra. Igen, az Insura Go a céges autókra is gondol!
Töltsd le most!
Autód adatai*
Szeretnél rápillantani autód főbb adataira? Az Insura Go Appra számíthatsz! Üzemanyagszint, autód helyzete, km óra állása, akkumulátor feszültsége és számos egyéb hasznos információ - mindez az autódtól távol, a telefonodon. Máris okosabb lett az autód!
Sőt, mivel a BEAT GPS-t is tartalmaz, így megtekintheted autód helyzetét, valamint jelzést kapsz, ha elmozdul. De reméljük, ezzel nem fogsz találkozni.
*Autód típusától és évjáratától függ a megjeleníthető adatok köre.
Töltsd le most!
INSURA GO Standard és PRO mód összehasonlítás
STANDARD
PRO
STANDARD MÓD
BEAT eszköz nélkül is használható, csak a telefonod szükséges hozzá.
0Ft/hó
Alap szolgáltatások

parkolás díjfizetés

autópálya matrica vásárlás

Cristo Assistance

KGFB árfigyelő
PRO MÓD
A havidíj magában foglalja a BEAT eszközt is.
1.500Ft/hó
Alap szolgáltatások
parkolás díjfizetés
+ automatikus parkolás leállítás

autópálya matrica vásárlás
+ figyelmeztetés, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedsz, amire nincs az applikációban érvényes matricád

Cristo Assistance

KGFB árfigyelő

Csak Pro szinten elérhető funkciók, szolgáltatások

folyamatos GPS nyomkövetés

használatalapú casco

időjárás riasztás

autó adat megjelenítés

hibakód megjelenítés

riasztás autó elmozdulásakor

autó helyzetének megmutatása

statisztikák a megtett utakról

útnyilvántartás készítés

vezetés elemzés

Töltsd le most!