17

Közreműködő biztosító

1 829 935

Megkötött biztosítás

27 év

Tapasztalat

Biztosítás hipp-hopp!

Furcsa hivatás a miénk. Az a mi sikerünk, ha Veled nem túl gyakran és épp csak egy rövid időre találkozunk. Amit nyújtunk, az viszont az élet szinte minden pillanatában jelen van. Hisz, minden öröm, kényelem, könnyedség, ami körülvesz, akkor lehet igazán a Tied, ha közben a fontos dolgaidat, a családodat, az otthonodat, az autódat, az egészségedet, a nyugdíjas éveidet biztonságban tudhatod.

Talán ezt még így végig sem gondoltad. Pedig a hétköznapjaidban bizony így van. Izgultál-e már a csomagjaidért a reptéri szalag mellett várakozva?  Bosszankodtál-e már az ismeretlen által behorpasztott lökhárítódat rugdosva? Milyen hosszú sort látsz magad előtt, ha azt hallod, traumatológia? És az állami nyugdíj? Áh, ne is bosszantsuk egymást!

A mi ajánlatunk más. Mi nem úgy tekintünk a világra, hogy az egy veszélyes hely, ahol kockázatos létezni. Tudunk egy receptet arra, hogyan lehet az aggódásokon hipp-hopp túllépni. Talán sejted mire gondolunk?

Társaságunk alapítása több mint 20 évre tekint vissza. Mi profilváltás nélkül dolgoztuk végig ezt a több mint két évtizedet. Együtt fejlődtünk a biztosítási szakmával és közösen éltük meg ügyfeleinkkel a piac változásait. Azt gondoljuk, pontosan értjük, hogy mit vársz egy biztosítási terméktől és főleg tőlünk, egy biztosítási tanácsadótól.

Több mint egymillió biztosítási szerződést kötöttünk ez idő alatt. Jelenleg is legalább kétszázezer élő szerződést kezelünk. Csaknem kétszáz személyes biztosítási tanácsadónk van szerte az országban és legalább ötszáz autókereskedő partnerünk, akik kizárólagos szerződésben állnak velünk. Most viszont itt vagy a weboldalunkon. Ez számunkra siker: itt kalkulálhatsz, tájékozódhatsz, kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbbet. Szóval Isten hozott azok között, akik tudják élvezni a hétköznapjaikat, mert eközben biztonságban tudják mindazt, ami számukra igazán fontos.

100% Insura garancia

100%-os árgaranciát vállalunk minden – az insura.hu honlapon (weboldal) megkötött – kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésre (kgfb). Ennek megfelelően garantáljuk, hogy a weboldalon megjelenített és a biztosítók által meghirdetett kgfb tarifák szerinti díjak nem térnek el egymástól.

Amennyiben weboldalunkon megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés díja eltér a biztosító által érvényesített díjtól és ez Téged hátrányosan érint, a hibás és a valós kgfb díj különbözetét megtérítjük.

Kérjük figyelj szerződésed megkötésénél a pontos adatok megadására, valamint arra, hogy a lehetséges kedvezmények igénybevételéhez szükséges dokumentumokkal rendelkezz és azokat be is tudd mutatni, mert ezek hiányában az árgaranciát nem vállaljuk! A pontatlan vagy bizonyíthatatlan adatokból származó, a kalkuláltnál magasabb díjat a biztosító érvényesíteni fogja.

Cégadatok és központi elérhetőségek

Cég elnevezése
PBA Insura Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített elnevezés
PBA Insura Zrt.
Alapítás dátuma
1994. december 7.
Tulajdonosok
Magyar nemzetiségű magánszemélyek
Vezérigazgató
Dr. Kozma Gábor
Adószám
24756437-2-08
Cégjegyzékszám
08-10-001870
Céget nyilvántartó bíróság
Győri Törvényszék, mint Cégbíróság
Adatkezelési nyilvántartási azonosító száma
NAIH-50811/2012.
MNB regisztrációs szám
214012274485
Sérelemdíj
Az Insura által üzemeltetett online értékesítést végző honlap működtetése, valamint az Insura biztosításközvetítő tevékenysége során az Insura nevében jogszerűen eljáró személyek által okozott károkért és sérelemdíjért az Insura felel azzal, hogy az Insura felelősségbiztosításával fedezett károkért és sérelemdíjért az Insurával felelősségbiztosítást kötő Allianz Hungária Zrt., a felelősségbiztosítással nem fedezett károkért és sérelemdíjért pedig az Insura áll helyt Tisztelt Ügyfeleivel szemben.
Tevékenységi engedély ellenőrzése
MNB biztosításközvetítői nyilvántartás
Felügyeleti szerv
Magyar Nemzeti Bank (MNB)
Székhely
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B.
Levelezési cím
9002 Győr Pf. 213.
Telephelyek:
2040 Budaörs, Liget u. 3/3.
6723 Szeged, Holló u. 13/b.
Központi telefonszám
+36 96 529 570
Központi fax
+36 96 529 589
E-mail
hello@insura.hu
Felelősségbiztosítás
Az Insura.hu weboldal (az értékesítést végző összehasonlító felület) működtetése, illetve az általa foglalkoztatott személyek biztosításközvetítői tevékenysége során okozott szakmai károkért a PBA Insura Zrt. maga felel. A törvényi előírásoknak megfelelően a PBA Insura Zrt. a biztosítási alkuszi tevékenységének felelősségbiztosítására biztosítási eseményenként 1 251 000 euró, illetve évente együttesen 1 876 000 euró összegű, az Európai Unió egész területére kiterjedő hatályú felelősségbiztosítással rendelkezik. A PBA Insura Zrt. szakmai tevékenysége során okozott károkért a Allianz Hungária Zrt., mint az Alkusz felelősségbiztosítója áll helyt. Kötvényszám: 324348749.