BiztosDöntés.hu

Utat mutat a biztos pénzügyi döntésekhez.


A BiztosDöntés.hu független kalkulátoraival és szakértői tapasztalatával segít megtalálni a biztos válaszokat - legyen szó bankhitelekről, bankszámlákról, állami támogatásokról, egészségpénztárakról vagy befektetésekről!

Tovább a BiztosDöntés.hu-ra

Milyen banki ügyek érdekelnek?

Személyi kölcsön

Személyi kölcsön

Több millió forintot is igényelhetsz adóstárs és fedezet nélkül!

Érdekel
Lakáshitel

Lakáshitel

Ha lakásvásárláshoz keresed a megfelelő hitelt!

Érdekel
Bankszámla

Bankszámla

Segítünk megtalálni a hozzád illő bankszámlát!

Érdekel
Egészségpénztár

Egészségpénztár

Igényelj vissza adódból egészségpénztárral!

Érdekel
Befektetések

Befektetések

Tudd meg, milyen befektetésekbe rakhatod a megtakarításaidat!

Érdekel
Állami támogatások

Állami támogatások

Összeszedtük neked a gyermekkel igényelhető állami támogatásokat!

Érdekel

Banki témájú cikkek

BANK | 2024. május 18.
Egyre több ember fejében megszólal manapság az öngondoskodás, köztük a nyugdíj-megtakarítás vészcsengője. Ez nem is csoda, hiszen sok hír szól arról,...
BANK | 2024. május 9.
A legtöbb bankkártyához jár valamilyen utasbiztosítás, vagy ha mégsem, akkor tudsz vásárolni hozzá. De vajon megéri-e az önálló utasbiztosítás...

A BiztosDöntés.hu-ról

Gergely Péter - BiztosDöntés.hu

Gergely Péter - pénzügyi szakértő


Szeretnénk egy olyan világot, ahol nyugodtabb és egyszerűbb az életünk, mert mindenki jó pénzügyi döntéseket hoz és biztos a választásában. Szerintünk az a feladata a cégeknek, hogy megkönnyítsék és jobbá tegyék az életünket.


Az a jó, ha sok lehetőség közül választhatunk. De sokszor ez inkább idegesítő, mivel nincs időnk, és nem is akarjuk az összes lehetőséget átgondolni, viszont mégis szeretnénk a legjobb döntést meghozni. Egy olyat, amivel jobb lesz az életünk és amivel aztán jó ideig nem kell többet foglalkoznunk. A pénzügyek területén ez különösen igaz.


Sokszor minél jobban utánanézünk a pénzügyi ajánlatoknak, annál tanácstalanabbak vagyunk. Miután döntünk, utána is folyamatosan azon agyalunk "Mi van, ha mégse jól döntöttem? Mi van, ha nem a legjobbat választottam?" Mi hiszünk abban, hogy meg tudjuk mutatni az utat, amin végighaladva olyan döntést tudsz hozni, hogy utána nem teszed fel majd ezeket a kérdéseket magadnak, hanem biztosan tudni fogod, hogy jól döntöttél.